training ‘Succesvol naar de markt’

Training 'Succesvol naar de markt' - 21 en 22 juni 2017

Succesvol naar de markt

Woensdag 21 juni in de middag en donderdag 22 juni in de ochtend organiseert Off Road Innovations de innovatietraining: Succesvol naar de markt. Na een intensief innovatietraject is het zo ver: je innovatie wordt in de markt geïntroduceerd! De potentie is groot, er is een vraag in de markt naar je producten, je hebt immers uitgebreid onderzoek gedaan voordat je ging ontwikkelen. En toch… verloopt de uitrol van je innovatie niet zo soepel als je had gehoopt.

Wil je weten hoe je het succes van je huidige en toekomstige innovaties kunt vergroten? Ben je nieuwsgierig hoe je meer rendement kunt halen uit je productinnovaties? En wil je je koploperspositie versterken en behouden? Door het volgen van de training ‘Succesvol naar de markt’ krijg je nieuw inzicht in de wijze waarop je de verspreiding in de markt van je huidige en toekomstige innovaties positief kunt beïnvloeden.

De training bestaat uit 2 dagdelen en een individuele afspraak op het kantoor bij Off Road Innovations. Deelname aan deze training leert je strategisch een innovatie in de markt uit te rollen om de toepassing ervan te vergroten. Lees voor meer informatie de leaflet van de training.

Deelname
Wilt u deelnemen aan deze training? Dat kan! Schrijf u in via onderstaand inschrijfformulier. De kosten voor deze training bedragen € 690,- excl. BTW. Dit bedrag is inclusief accommodatie met voorzieningen, daarnaast ontvang je een hand-out en aan het eind een certificaat van deelname.

Datum en tijdstip
De training wordt op woensdag 21 juni in de middag en donderdag 22 juni in de ochtend georganiseerd.

Locatie
De training ‘Succesvol naar de markt’ zal plaatsvinden in een inspirerende omgeving in de omgeving van Eindhoven. De onderlinge afspraak zal in overleg worden gepland en plaatsvinden bij Off Road Innovations op kantoor in het Klokgebouw 273 te Eindhoven.

Inschrijven

Ik neem graag deel aan het symposium Time to Innovatie op:

* Op deze training zijn algemene voorwaarden van toepassing. Door u in te schrijven voor deze training gaat u hiermee akkoord.