Product of dienst ontwikkelen in 9 maanden

Product of dienst ontwikkelen in 9 maanden

Dat moet toch als muziek in de oren klinken als je al een tijdje worstelt met het op gang krijgen van innovatie in je bedrijf. Gaat het hier nu om een cursus of een ontwikkelingstraject? Het antwoord is: Allebei. Wij hebben een bijzondere formule ontwikkeld waarmee je een dubbelslag slaat. En dat bovendien voor relatief lage kosten. Wij helpen je het product in 9 maanden vergaand te ontwikkelen en doen dat in een setting met nog drie andere niet conflicterende bedrijven. Geheel in de geest van de innovatiekringen helpen de deelnemers elkaar en samen met de begeleiding van ervaren experts en een eigen inspanning ga je je doel in deze 9 maanden bereiken. Er zijn bijeenkomsten, maar er is ook ruimte voor individuele begeleiding. We zetten concreet stappen, maar we leren je ook de kneepjes van het vak, zodat je het bij een volgende keer in beginsel ook alleen moet kunnen.

Meld je aan, zodra we vier deelnemers bij elkaar hebben, starten we.

Je wordt opgeleid tot een gespecialiseerde productontwikkelaar en ‘en passent’ ontwikkel je voor je organisatie een product of dienst. Anderen zullen het omkeren. Je ontwikkelt begeleid door specialisten een product en traint tegelijkertijd hoe het moet zodat je het voortaan zelf kunt.
Na een intake gesprek bij je bedrijf met jou en je leidinggevenden, begint het ontwikkeling- en leertraject. In negen maanden tijd wordt dan een door jullie onderneming gewenst product of dienst ontwikkeld. Het traject eindigt met een presentatie van resultaten met uitgeschreven voortgangsplan voor je directie.

Na dit traject staat een nieuw product of een nieuwe dienst in de grondverf en ken je veel facetten en kneepjes van het vak. Op de samenkomdagen wordt direct toepasbare theorie overgedragen en getraind en wordt de voortgang van ieders product behandeld zodat je meer ervaring opdoet dan alleen bij je eigen casus. De combinatie van theorie en praktijk onder begeleiding van topexperts in dit domein is letterlijk uniek. Er bestaat domweg geen enkel vergelijkbaar product.

Deelname
Wil je deelnemen aan dit 9 maanden innovatietraject? Dat kan! Je kunt je aanmelden via onderstaand contactformulier. Gelet op het kleine aantal deelnemers is het mogelijk om de start en verdere data aan te passen op de wensen van de deelnemers. We starten zodra we een interessante mix van 3 of 4 elkaar niet beconcurrerende deelnemers bijeen hebben. De kosten voor dit ontwikkel en trainingstraject bedragen € 18.750,- excl. BTW. Dit bedrag is inclusief accommodatie met voorzieningen, daarnaast ontvang je een syllabus en aan het eind een certificaat van deelname. Als er meer deelnemers uit een bedrijf komen of als de geheimhouding een struikelblok vormt, is een in-company variant gunstiger. Er zijn nog meer maatwerk elementen mogelijk. Laat het gerust weten als er wensen zijn.

Locatie
De bijeenkomsten zullen in beginsel plaatsvinden in de inspirerende omgeving van Strijp S in Eindhoven. We zullen daarnaast van locatie wisselen waarbij de deelnemers elk een keer gastheer zullen zijn.

Inschrijven

Ik neem graag deel aan:

* Op deze training zijn algemene voorwaarden van toepassing. Door u in te schrijven voor deze training gaat u hiermee akkoord.