Samen een stap in de goede richting zetten

Ondersteuning

We make you innovate
Off Road Innovations helpt bedrijven en instellingen om succesvol te veranderen. Gebaseerd op een combinatie van ervaring en inspiratie. De ervaring leert dat bedrijven veranderingsprocessen liefst zelf aanpakken, maar daarbij een helpende hand van buiten wel goed kunnen gebruiken. Wij helpen om te starten, richting te bepalen, een droom te formuleren, doelen te beschrijven en het proces effectief te organiseren. Daarnaast ideeën te genereren, off road te gaan, deze uit te werken, intern en extern te toetsen, te testen. We bouwen de noodzakelijke coalities, we ondersteunen de implementatie en begeleiden proefperiodes en -projecten. Dat alles vanuit de eigen kracht. Wij helpen, coachen, ondersteunen, waar nodig maar wij laten de opdrachtgever zoveel mogelijk aan zet waar mogelijk. Zodat deze de noodzakelijke verandering ondergaat, maar tegelijkertijd leert zelf te veranderen.

Training & Coaching

Leren innoveren vanuit eigen kracht

Om u te helpen innoveren vanuit uw eigen kracht biedt Off Road Innovations verschillende trainingen aan van laagdrempelige seminars om u tips en tricks te leren, tot intensieve trajecten waarbij u in 9 maanden tijd een product ontwikkelt terwijl u traint.

Concept- en productontwikkeling

Het knaagt al langer: We zouden wat aan innovatie moeten doen! Maar hoe pakken we dat aan?

Off Road Innovations helpt u om een goed innovatieproces op te zetten, waarbij aandacht is voor de ontwikkeling, maar ook de implementatie van de innovatie in de markt. Met ondersteuning van Jos en Monique heeft u meer kans tot een succesvol product dat wordt verspreid in de markt te ontwikkelen.

Inspiratie en motivatie

Jos en Monique helpen u op weg

Bent u benieuwd naar trends en ontwikkelingen in de markt? Kan uw personeel een oppepper gebruiken? Jos en Monique hebben ruime ervaring met de organisatie van creativiteitssessies waarbij verschillende technieken passend bij de vraag worden toegepast.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Contactgegevens

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht