Nieuws: Samenwerking Blue Ocean Institute

 • Nieuws: Samenwerking Blue Ocean Institute

  Nieuws: Samenwerking Blue Ocean Institute

  Vanaf 1 mei werkt Off Road Innovations samen met het Blue Ocean Institute om kennisprogramma’s te ontwikkelen gericht op de versnelling voor de transitie naar de nieuwe economie. De samenwerking kent een focus op versnellingsprogramma’s specifiek voor de bouwsector.

  Blue Ocean Institute is een initiatief van BLOC, BK360° en Press Play. Zij richt zich op het vinden van nieuwe markten in de Blue Ocean. Veel bedrijven richten hun business op de rode oceaan, een markt waarin men vecht op basis van laagste prijs. De blauwe oceaan staat voor nieuwe markten, waarin zich nog geen concurrenten bevinden en waarin de regels nog gevormd moeten worden. Een nieuwe creatieve ruimte waarin “ja maar” niet bestaat, alles kan! De programma’s van het Blue Ocean Institute worden ontwikkeld met bedrijven als ValueC, Off Road Innovations, Designsprinters en diverse experts.

  Op 4 juli staat de eerste masterclass ‘Building Revolution’, die in samenwerking met Off Road Innovations wordt georganiseerd, op de agenda. In deze Masterclass nemen we je mee in de 180 graden andere benadering. We leggen aan de hand van voorbeeldprojecten zoals The Dutch Mountains uit hoe het werkt. We tonen voorbeelden en delen theorie rondom Bleu Ocean. We delen do’s en dont’s en we geven middelen om het idee te verspreiden, in je bedrijf of ook daarbuiten.   

  Meer informatie over het Blue Ocean institue en inschrijven voor de masterclass? Kijk op de website van het Blue Ocean Instistute of schrijf je in via deze link: https://blueoceaninstitute.squarespace.com/agenda/ 

  bloc-meeting-2bloc-meeting-3bloc-meeting-4bloc-meeting-11

  Leave a comment

  Required fields are marked *