Service-vouchers

 • Service-vouchers

  Service-vouchers

  Laagdrempelige Service-vouchers

  De Nederlandse maakindustrie staat voor een grote omslag: de verschuiving van het leveren van een product naar het leveren van innovatief dienstenaanbod. Hoe kunt u als ondernemer deze omslag maken? Off Road Innovations helpt u graag op weg! En door gebruik te maken van de experimentele subsidieregeling Service design-voucher van het ministerie van Economische Zaken wordt uw investering met 75% gedekt.

  Tegoedbon
  Een Service design-voucher is als het ware een tegoedbon waarmee u als MKB-ondernemer uit de maakindustrie een kennisvraag kunt laten beantwoorden door een kennisinstelling of een adviesbureau. Met deze voucher wordt 75% van de advieskosten gesubsidieerd, met een hoogte van maximaal € 3000,-. OM hiervoor in aanmerking te komen is er de voorwaarde dat u zelf ook € 1000,- investeert in de ontwikkeling van uw innovatieve businessmodel in de transitie van product naar dienstenleverancier. Dit totale bedrag van €4000,- kunt u besteden bij een kennisinstelling of adviesbureau om u te ondersteunen bij uw kennisvraag.

  Welke activiteiten komen in aanmerking voor subsidie?
  De tegoedbon is breed in te zetten voor allerlei verschillende activiteiten die u ondersteunen bij het uitwerken van nieuwe ideeën tot diensten die ‘ready to market’ zijn. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld de organisatie van co-creatiesessies, de organisatie van workshops, het uitvoeren van een klantreis, of de doorontwikkeling van een product tot een product-as-a-service.

  Aanvragen
  De vouchers kunnen van 1 tot en met 15 maart worden aangevraagd. Bij overschrijding van het budget zal er een loting plaatsvinden.
   De procedure voor het aanvragen van de vouchers is laagdrempelig. U dient hiervoor uw kennisvraag helder te hebben en te weten welk adviesbureau of kennisinstelling u gaat helpen met uw kennisvraag.

  Ondersteuning van Off Road Innovations
  Wij helpen u graag om uw kennisvraag helder te krijgen en te beantwoorden. Off Road Innovations beschikt over de kennis en kunde om MKB-bedrijven op weg te helpen de kanteling naar een service gerichte organisatie te realiseren. Wij beschikken over jarenlange ervaring met o.a. het vertalen van klantwaarden, klantgerichte productontwikkeling, organisatie van workshops en trainingen, etc.

  Neem voor meer informatie contact op met Monique Donker via monique@offroadinnovations.nl.

  Leave a comment

  Required fields are marked *