Innovatiekring Inspiration Meeting Bouwtotaal

Innovatiekring Inspiration Meeting BouwTotaal - 29 juni 2017

Op 29 juni aanstaande organiseert Off Road Innovaties een Innovatiekring Inspiration Meeting speciaal voor de lezers van BouwTotaal. Tijdens deze sessie verschaffen wij inzicht in de mogelijkheden die de nieuwe wereld biedt, door niet alleen in te gaan op verschillende trends en ontwikkelingen, maar ook praktische tips te verschaffen aan de deelnemers. Hoe kun je inspelen op de ontwikkelingen? Hoe pak je een innovatieproces gestructureerd aan om tot een succesvol project te komen? Hoe verloopt de verspreiding van innovaties in de markt? En hoe kun je dit proces strategisch beïnvloeden?

Met Off Road Innovations zijn we het project Innovatiekring gestart; een ontwikkel- en trainingstraject waarin vier speerpunten centraal staan:
- verbinden
- leren
- doen
- inspireren
De varianten van de innovatiekring zijn van zware programma's in 9 maanden waarin wij je samen met maximaal 3 andere ondernemers helpen een product of dienst te ontwikkelen en ondertussen alle fijne kneepjes van het innovatievak eigen te maken. Tot lichte varianten van de innovatiekring gesprekken en twee en drie daagse trainingestrajecten.

Ons doel is tijdens deze sessie ondernemers met een passie voor innovatie te inspireren om bewust te reageren op veranderingen in de markt die zich momenteel afspelen. Nu de markt weer aantrekt is het verleidelijk om te ‘produceren’ en in te gaan op concrete vragen vanuit de markt. Het is mooi dat de lucht weer opklaart, maar de bedrijven die juist nu strategische keuzes maken en zich herbezinnen op hun positie en aanbod van producten en diensten, vinden toekomst in een Blue Ocean, waar het niet gaat over de laagste prijs, maar over waarde, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deelname
Aan de deelname voor de ‘Innovatiekring Inspiration Meeting’ zijn geen kosten verbonden. Om de kwaliteit van de meeting hoog te houden is er slechts voor 10 gemotiveerde bedrijven. Inschrijven is daarom van belang, bij overschrijding van het aantal plaatsen geldt de regel vol=vol.

Datum en tijdstip
De sessie wordt op 29 juni twee maal gehouden. De eerste sessie start om 15.00u en loopt tot 17.00u.

Locatie
De Innovatiekring Inspiration Meeting vindt plaats in het nieuwe kantoor van Off Road Innovations in het Klokgebouw 273 te Eindhoven. Een kwartier voor start van de sessie wordt u ontvangen in de foyer van de zesde verdieping.

Inschrijven

Ik neem graag deel aan de Innovatiekring Inspiration Meeting op:

* Op de Innovatiekring Inspiration Meeting zijn algemene voorwaarden van toepassing. Door u in te schrijven voor deze meeting gaat u hiermee akkoord.