Innovatiekrachttraining

Innovatiekrachttraining - 6, 7 en 13 september

Innovatiekrachttraining

Het knaagt al langer: We zouden wat aan innovatie moeten doen! Maar hoe pakken we dat aan?
Als dat in je onderneming speelt dan ben je rijp voor deze innovatiekracht training. In deze drie daagse innovatiebootcamp op 6, 7 en 13 september 2017 krijg je de fijne kneepjes van het innovatievak geleerd.

Zo gaan we in deze training in op vragen als:
• Wat is nu het goede moment voor innovatie?
• Hoe pak ik het innovatieproces gestructureerd aan?
• Hoe bedenk ik het gouden idee?
• Waar zitten de valkuilen en hoe kan ik de kansen op succes vergroten?
• Hoe krijg ik de organisatie mee?
• Etc.
Maar daarnaast trainen wij je ook om daadwerkelijk gesteld te zijn om de innovatie wedstrijd succesvol te kunnen spelen en reiken we daartoe instrumenten aan. We zetten je als het ware in je innovatiekracht.

Deelname
Wilt u deelnemen aan deze driedaagse training? Dat kan! Schrijf u in door het aanmeldformulier onderaan deze pagina in te vullen. U ontvangt binnen een paar werkdagen bevestiging van uw inschrijving. De kosten voor deze training bedragen € 1600,- excl. BTW. Dit bedrag is inclusief accommodatie met voorzieningen, daarnaast ontvang je tevens een syllabus en aan het eind een certificaat van deelname.

Datum en tijdstip
De training vindt plaats op 6, 7 en 13 september. U wordt om 09.00u ontvangen met een kopje koffie of thee. De traininsdagen starten om 09.30u en zullen tegen 16.30u eindigen.

Locatie
De Innovatiekrachttraining zal plaatsvinden in een inspirerende omgeving in de buurt van Eindhoven.

Inschrijven

Ik neem graag deel aan het symposium Time to Innovatie op:

* Op deze training zijn algemene voorwaarden van toepassing. Door u in te schrijven voor deze training gaat u hiermee akkoord.